Ballonnenbogen

Fancy

Vanaf €89 incl. BTW

Gedraaid

Vanaf €89 incl. BTW

Gestapeld

Vanaf €89 incl. BTW

V-Vorm

Vanaf €89 incl. BTW

Bloemen

Vanaf €89 incl. BTW

Zig Zag

Vanaf €89 incl. BTW

Ballonnenboog bestellen

Ballonnenboog bestellen voor een bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement? Hier kun je kiezen uit een van onze feestelijke designs en deze helemaal naar eigen wens aanpassen, zodat het dé eyecatcher van jouw evenement wordt. Klaar met ontwerpen? Wij bezorgen hem op het door jouw gekozen moment op de locatie.

Ballonnenbogen in alle soorten & maten

We kunnen je voorbeelden laten zien van ballonnenbogen in alle soorten en maten, kleuren en vormen. Maar we kunnen ook iets totaal nieuws voor je bedenken of inhaken op een idee dat jij misschien zelf al hebt. Mogelijkheden te over! Een ballonnenboog is heel geschikt op plekken waar iets te vieren is. Je kunt je gasten er op een stijlvolle manier mee verwelkomen. Een ballonnenboog bij de ingang van een trouwlocatie doet het bijvoorbeeld altijd goed. Of bij de ingang van een onderneming zoals een winkel of kantoorpand, dat valt lekker op! Een ballonnenboog misstaat bij geen enkel feest, zakelijk of privé. BallonGarant verzorgt al jaren de meest creatieve ballonnenbogen voor uiteenlopende opdrachtgevers, bedrijven en uiteraard ook particulieren die voor hun feest een aantrekkelijke binnenkomer zoeken.

Betaal gemakkelijk achteraf

Bij BallonGarant kun je gemakkelijk achteraf betalen met iDeal, Paypal, CreditCard of gewoon via overboeking. Na ontvangst van jouw bestelling, gaan we direct aan de slag. We controleren jouw ontwerp en bij eventuele vragen nemen we contact met je op. Als alles akkoord is ontvang je van ons de officiële bevestiging in de mailbox met daarbij de factuur die je binnen 14 dagen betalen kan.

Dé ballonnenboog specialist in Midden-Nederland

BallonGarant verzorgt al jaren de meest creatieve ballonnenbogen voor uiteenlopende opdrachtgevers, bedrijven en uiteraard ook particulieren die voor hun feest een aantrekkelijke binnenkomer zoeken.

We zijn gevestigd in Ede en onze ballonnenbogen bezorgen we op alle feestlocaties in de regio. Doorgaans leveren wij onze ballonnenbogen binnen een straal van 20 kilometer buiten Ede. Bij het afrekenen van je ballonnenboog worden de bezorgkosten automatisch voor je berekend, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Ballonnenbogen kun je ook zelf komen ophalen in onze winkel, hiervoor heb je wel een grote bestelbus nodig.