Ballonpilaren bestellen

Gedraaid

Vanaf €49,95 incl. BTW

Gestapeld

Vanaf €49,95 incl. BTW

Fancy

Vanaf €49,95 incl. BTW

Bloem

Vanaf €49,95 incl. BTW

Luxe

Vanaf €54,95 incl. BTW

Standaard

Vanaf €39,95 incl. BTW

Ballonpilaar bestellen

Onze statige ballonpilaren staan sierlijk op elke feestlocatie. Ballonpilaren bestellen? Kies hier je ontwerp en pas ze daarna helemaal naar eigen smaak aan. Wij bezorgen ze op het door jouw gekozen moment op de locatie. Zeer geschikt voor o.a. bruiloften, verjaardagen en zakelijke evenementen.

Ballonpilaren in alle soorten & maten

De oude Grieken en Romeinen waren er al dol op: pilaren. Hoe stijlvol voelt het niet om tussen twee of meer van die statige zuilen door te lopen, en hoe sierlijk ziet het er wel niet uit als er een aantal aan de binnenkant of de buitenkant van een gebouw prijken? Niet voor niets is deze verticale vorm – vaak met een extra accent aan de top en soms ook aan de voet – altijd zo populair geweest. Tegenwoordig is het een inspiratiebron voor een feestelijke versiering die dan wel geen eeuwen blijft staan, maar die wel heel wat sneller kan worden opgebouwd en qua prijs stukken aantrekkelijker is dan zo’n stenen zuil: de ballonpilaar. BallonGarant verzorgt al jaren allerlei soorten ballonpilaren voor zowel bedrijven als particulieren, voor elke gelegenheid.

Dé ballonpilaar specialist in Midden-Nederland

BallonGarant verzorgt al jaren de meest creatieve ballonpilaren voor uiteenlopende opdrachtgevers, bedrijven en uiteraard ook particulieren die voor hun feest een aantrekkelijke binnenkomer zoeken.

We zijn gevestigd in Ede en onze ballonpilaren bezorgen we op alle feestlocaties in de regio. Doorgaans leveren wij onze ballonpilaren binnen een straal van 20 kilometer buiten Ede. Bij het afrekenen van je ballonpilaren worden de bezorgkosten automatisch voor je berekend, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Ballonpilaren kun je ook zelf komen ophalen in onze winkel, hiervoor heb je wel een grote bestelbus nodig.