Heeft jouw onderneming iets te vieren, bijvoorbeeld een feestelijke opening, een jubileum of actieperiode? Dan is een ballonpilaar of ballonnenboog een schitterende decoratie om de juiste sfeer te zetten! Zowel bij de ingang als in het pand staan onze ballondecoraties ontzettend feestelijk. Zo’n opvallende boog of pilaar bij de ingang zal bovendien de aandacht trekken van langslopende klanten en ze nieuwsgierig maken om binnen te komen kijken.

 

Ballonnenbogen en ballonpilaren

Het leuke aan onze ballonnenbogen en ballonpilaren is dat ze helemaal naar eigen smaak en wens te maken zijn. Een ballonnenboog in de merkkleuren van jouw bedrijf en winkel? Dat kan. Een ballonpilaar in de vorm en kleuren die passen bij jouw thema/actie? Dat kan! Voor de zomersale kunnen we bijvoorbeeld vrolijke ballonpilaren maken met daarop jouw logo, en in de gezellige wintermaanden kun je je pand voorzien van een opvallende ballonnenboog.

Onze ballonnenbogen en ballonpilaren kun je zelf ontwerpen. Je kiest zelf de vorm, hoe de ballonnen op de boog/pilaar liggen en de kleuren. Je kunt tot wel 5 verschillende kleuren in je ballonnenboog of ballonpilaar verwerken! Je ziet gelijk een preview van het eindresultaat, zodat je eventueel nog aanpassingen kunt maken.

 

Heliumballonnen en ballondecoraties voor bedrijf en winkel

Heliumballonnen zijn net een tikkie simpeler dan een ballonnenboog of ballonpilaar, maar zeker net zo feestelijk! Een of meerdere trosjes heliumballonnen bij de ingang van jouw zaak laten zien dat er iets bijzonders aan de hand is. Je kiest zelf de kleuren, bijvoorbeeld die van jouw huisstijl of passend bij een specifiek thema. Heb je een feestelijke (her)opening te vieren? Houd het niet alleen bij een lintje doorknippen, maar zet ook een paar trosjes heliumballonnen neer voor een prachtig en feestelijk effect.

 

Zoals je inmiddels vast al door hebt, zijn de mogelijkheden met ballonnen eindeloos. Met ballonbogen, ballonpilaren en heliumballonnen houden de opties nog niet op: we maken namelijk ook ballondecoraties op maat. Wij leveren graag maatwerk zodat je precies de ballondecoratie krijgt die je wilt.