Het organiseren van je bruiloft en huwelijksfeest kan een enorme klus zijn. De jurk en het pak, de locatie regelen, de gastenlijst maken, fotografen en cateraars regelen en natuurlijk de versiering van de trouwlocatie. Dit laatste schiet er soms een beetje bij in, terwijl de juiste decoratie je trouwdag (en de trouwfoto’s!) nét dat beetje extra sfeer kan geven. Ballondecoraties zoals ballonnenbogen en ballonpilaren zijn absolute aanraders voor iedere bruiloft! Een prachtige witte ballonnenboog bij de ingang van je trouwlocatie geeft de gasten bij binnenkomst al een warm welkom. Of wat dacht je van een feestelijke rood-witte ballonpilaar met een enorm ballonhart erbovenop.

 

Ballondecoraties voor bruiloft en huwelijksfeest

Al onze ballondecoraties zijn helemaal te personaliseren zodat je zeker weet dat je versiering past bij de stijl en de sfeer van je bruiloft en huwelijksfeest. Zowel de vorm als kleuren bepaal je helemaal zelf, maar als je er niet uit komt geven we je graag advies. In ons portfolio kun je zien welke ballonversieringen we al hebben mogen maken voor andere bruiloften en huwelijksfeesten. Heb je andere wensen of ideeën? Je zal je verbazen wat er allemaal mogelijk is met ballonnen. Laat het ons weten, we denken met alle plezier met je mee.

 

Heliumballonnen op je trouwlocatie

De huwelijksvoltrekking zit erop. Soms wordt dit moment gevierd door rijst of bloemblaadjes richting het bruidspaar te gooien, maar een prachtig alternatief is het loslaten van een hele tros heliumballonnen. Je kunt bijvoorbeeld alle gasten een witte ballon geven die ze tegelijkertijd loslaten en de lucht in laten vliegen als jullie de trouwlocatie uitkomen. Een mooi symbool voor een prachtige toekomst voor het bruidspaar!

 

Feestelijke sfeer en onvergetelijke trouwfoto’s

Ballonversieringen als decoratie op je trouwdag zorgen voor een feestelijke sfeer en onvergetelijke trouwfoto’s. Er zijn oneindig veel mogelijkheden: van klassieke witte ballonnenbogen tot statige ballonpilaren en feestelijke trossen heliumballonnen. Zowel voor je trouwlocatie als voor de receptie, het diner of misschien zelfs je vrijgezellenfeest.