Organiseer je een evenement, privé of voor een bedrijf? Dan wil je natuurlijk dat de feestlocatie er spetterend uitziet. Onze ballonnenbogen, ballonpilaren en ballondecoraties passen bij iedere gelegenheid en fleuren de ruimte gelijk op. Jubilea, themafeest, nieuwjaarsrecepties, borrels, kerstfeesten, verjaardagen, vrijgezellenfeesten: waar je evenement ook voor is, onze ballondecoraties zetten de juiste toon. Doordat je hem zelf kunt samenstellen is je feestversiering niet alleen schitterend, maar ook geheel naar jouw smaak. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de bedrijfskleuren bij een zakelijk evenement, de lievelingskleuren van de jarige of kleuren en vormen die bij het thema passen.

 

Ballondecoratie op maat

Voor je evenement of themafeest kun je kiezen uit een van onze standaarddesigns. Maar wat misschien nóg leuker is, is om een ballondecoratie op maat te laten maken. Je zult versteld staan van de mogelijkheden. Organiseer je een kerstborrel? Dan maken we een kerstman van ballonnen. Geef je een tropisch zomerfeest? Dan maken we je ballondecoratie in de vorm van bijvoorbeeld een palmboom. Voor bruiloften, vrijgezellenfeesten en huwelijksjubilea zijn er ook verschillende romantische designs mogelijk, zoals zwanen, ballonharten en ballonpilaren met een hart als topballon. Heb je zelf een ander idee, dan kun je dat laten weten. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden voor een ballondecoratie op maat die past bij je evenement of thema.

 

Ballondecoratie voor evenement en themafeest

Wil je een kant-en-klare ballondecoratie voor je evenement of themafeest? Ook zonder zelf heel creatief te zijn, kun je deze gemakkelijk naar je eigen wensen laten maken. Je kiest je design, bijvoorbeeld een ballonnenboog met gestapelde ballonnen, en daarna kun je zelf aanvinken welke kleuren de ballonnenboog moet krijgen. Je ziet gelijk een voorbeeld van je eindresultaat zodat je kunt zien of de kleurencombinatie naar wens is.