Heliumballonnen

Trosje van 3 stuks

Vanaf €5,50 incl. BTW

Trosje van 5 stuks

Vanaf €8,50 incl. BTW

Trosje van 7 stuks

Vanaf €11,50 incl. BTW

Trosje van 10 stuks

Vanaf €16 incl. BTW

Losse heliumballon

Vanaf €1,50 incl. BTW

XL heliumballon

Vanaf €19,95 incl. BTW

Helium ballonnen bestellen

Helium ballonnen bestellen voor een bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement? Hier kun je kiezen uit een van onze feestelijke designs en deze helemaal naar eigen wens aanpassen, zodat het dé eyecatcher van jouw evenement wordt. Klaar met ontwerpen? Wij bezorgen hem op het door jouw gekozen moment op de locatie.

Helium ballonnen in alle soorten & maten

Heliumballonnen zijn onmisbaar op alle soorten feesten en evenementen. Bruiloften, verjaardagen, recepties of bedrijfsfeesten: heliumballonnen zijn er echte sfeermakers. Zet bijvoorbeeld een aantal trosjes heliumballonnen in jouw gewenste kleuren neer op de feestlocatie of bij een ceremonieel moment. Heliumballonnen staan altijd en overal goed! Neem een trosje van drie, vijf of zeven ballonnen aan koordjes van verschillende lengtes met daaronder een mooi ballongewichtje. Een eindje boven de tafels zweven ze dan vrolijk in de ruimte. Ook bij de ingang van een feestlocatie staan heliumballonnen erg uitnodigend. We maken het lintje dan gewoon wat langer zodat het trosje op de grond kan staan.

Betaal gemakkelijk achteraf

Bij BallonGarant kun je gemakkelijk achteraf betalen met iDeal, Paypal, CreditCard of gewoon via overboeking. Na ontvangst van jouw bestelling, gaan we direct aan de slag. We controleren jouw ontwerp en bij eventuele vragen nemen we contact met je op. Als alles akkoord is ontvang je van ons de officiële bevestiging in de mailbox met daarbij de factuur die je binnen 14 dagen betalen kan.

Dé heliumballonnen specialist in Midden-Nederland

BallonGarant verzorgt al jaren de meest creatieve heliumballonnen voor uiteenlopende opdrachtgevers, bedrijven en uiteraard ook particulieren die voor hun feest een extra sfeermaker zoeken.

 

We zijn gevestigd in Ede en onze heliumballonnen bezorgen we op alle feestlocaties in de regio. Doorgaans leveren wij onze heliumballonnen binnen een straal van 50 kilometer buiten Ede. Als je verder weg woont of werkt kunnen we de heliumballonnen alsnog voor je leveren. Bij het afrekenen van je heliumballonnen worden de bezorgkosten automatisch voor je berekend, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Heliumballonnen kun je ook zelf komen ophalen in onze winkel, hiervoor heb je wel een grote bestelbus nodig.

 

Wij leveren o.a. kant-en-klare ballonnenbogen in: