Info

Tijdens het bestellen kun je aangeven op welke datum en hoe laat je de ballonnen wil laten bezorgen. Bezorging is mogelijk bij bestellingen vanaf € 40 en we leveren 6 dagen in de week, van maandag t/m zaterdag (momenteel alleen in de ochtenduren). Bestel je ballonnen minimaal 5 dagen voordat je ze nodig hebt, dan weten we zeker dat we ze op tijd kunnen leveren. Past je opgegeven aflevertijd onverhoopt niet helemaal in onze agenda, dan nemen we contact met je op om te overleggen. 

De ballonnen/ballondecoraties worden kant-en-klaar geleverd op het afgesproken moment, tenzij de bestelling zo groot is dat hij niet helemaal in onze bus past. In dat geval blazen we een deel van de ballonnen ter plekke op. Dit overleggen we van tevoren uiteraard wel even.

Levergebied
We zijn gevestigd in Ede en onze ballondecoraties bezorgen we op alle feestlocaties in deze regio. Meestal leveren wij onze ballondecoraties binnen een straal van 20 kilometer buiten Ede. Heb je de ballonnen nodig op een locatie verder weg? Zolang onze planning het toelaat komen we gewoon je ballondecoratie bezorgen!

Wij behouden ons het recht om bestellingen te annuleren als deze niet aan bovenstaande voldoen.

Bij BallonGarant kun je betalen met iDeal of Paypal. Na ontvangst van je bestelling gaan we direct aan de slag. We controleren jouw ontwerp en bij eventuele vragen nemen we contact met je op. Als alles akkoord is ontvang je een bevestigingsmail met daarin de factuur. 

Bij de checkout in de webshop worden automatisch de bezorgkosten berekend. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Wil je de ballondecoratie liever zelf ophalen bij onze winkel in Ede? Neem dan contact met ons op.

De grote ballon bovenop een ballonpilaar en de XL heliumballon kunnen we bedrukken met een tekst en/of logo. Denk bijvoorbeeld aan de naam van een bruidspaar of jarige, of het logo van je bedrijf. Per ballon is bedrukken mogelijk in één kleur naar keuze: zwart, wit, goud of zilver. Nadat je je bestelling geplaatst hebt, nemen we per e-mail contact op voor het aanleveren van de bestanden en/of tekst. 

  • Bestanden kun je aanleveren als EPS- of AI- bestand.
  • Tekst zonder logo of speciaal lettertype kun je aanleveren in platte tekst.
  • De opdruk wordt geplaatst als de ballon opgeblazen is. Lege bedrukte ballonnen kunnen we helaas niet leveren.

Je hebt keuze uit maar liefst 24 verschillende kleuren ballonnen. We hebben een selectie gemaakt van de meest populaire kleuren. Deze kan je zelf mixen & matchen tot je de perfecte combinatie voor jouw ballondecoratie vindt. Voor je bedrijf kun je zo ook altijd een kleurencombinatie maken die mooi aansluit bij je huisstijl of logo. Let op: we werken niet met kleurcodes. Door het verschil in materiaal is het vrijwel onmogelijk om exact dezelfde kleurtint te krijgen als bijvoorbeeld in een logo. Maar met 24 kleuren lukt het absoluut om een bijpassend ontwerp te maken!

BallonGarant is onderdeel van FeestGarant, hét adres voor feestartikelen in Ede en omstreken. Naast onze ballondecoraties hebben we ook een groot assortiment aan feestartikelen en verkleedkleding, dat zowel in onze fysieke winkel als in de webshop te koop is. Wil je persoonlijk advies voor je ballondecoraties of even samen brainstormen? Je bent van harte welkom in onze winkel in Ede. Ben je niet in de buurt, dan kan je ook altijd even bellen of mailen.

De ballonnen aan een ballonpilaar of ballonnenboog gaan minimaal één dag mee. Je kunt ze zowel binnen als buiten neerzetten, maar houd rekening met het volgende:

  • Het beste is om de ballondecoraties te laten leveren/op te halen op de dag dat je ze nodig hebt, dan is de kans het grootst dat ze de hele dag mooi blijven.
  • Plaats de ballondecoratie niet in direct zonlicht i.c.m. hoge temperaturen.
  • Zet de ballondecoratie niet buiten bij harde wind en storm, dan kan hij omwaaien. Dat is niet alleen jammer, maar kan ook gevaarlijke situaties opleveren.

Ballonnenbogen en -pilaren die binnen geplaatst worden, blijven wat langer mooi en kun je prima een dag eerder laten bezorgen.

Latexballonnen gevuld met helium blijven ongeveer 12 uur goed. Deze kun je dus het beste laten bezorgen op de dag dat je ze nodig hebt. We kunnen latex heliumballonnen ook behandelen met speciale lijm, daarmee blijven ze 48 uur goed. In dat geval kun je ze een dag eerder laten bezorgen en heb je er langer plezier van.

Folieballonnen gevuld met helium, zoals de grote cijferballonnen, blijven altijd een paar dagen mooi. Dit heeft te maken met de dichtheid van het materiaal. Deze kun je dus prima wat eerder laten bezorgen.

We raden het af om latex- en folieballonnen buiten te gebruiken. Door wind, regen en zonlicht kunnen ze vroegtijdig leeglopen of gaan zakken. Zonde!

Dat ligt een beetje aan de afstand die we daarvoor moeten rijden. Bij het afleveren bespreken we dit en hoor je of we de standaard (waar de ballonnen omheen zitten) komen ophalen of laten staan.

Wij gebruiken voor al onze ballondecoraties ballonnen van het merk Qualatex. Dit zijn kwalitatief de beste ballonnen op de markt en worden wereldwijd gebruikt door gerenommeerde professionals. Zelf zijn we er ook groot fan van!

In principe zijn ballonnen niet milieuvervuilend. Gebruik je ballonnen en gooi je ze na afloop netjes in de prullenbak, dan is er niks aan de hand. Gelukkig maar! Lees er hier meer over.

Helium is een veilig gas en is niet brandbaar. Het inademen van helium kent wel risico’s. Lees er hier meer over.

Nee, lachgas is een ander soort gas en dit verkopen wij niet.

Gooi je lege heliumtank niet bij het restafval. Als hij leeg is, kan je hem inleveren bij de afvalstort van je lokale afvalverwerker. Meegeven aan een oudijzerboer kan ook.