Meer omzet dankzij een feestelijke ballondecoratie!

Een feestelijke ballondecoratie misstaat nooit, ze zorgen juist voor een feestelijke uitstraling. Maar niet alleen zijn ze mooi om naar te kijken – als je ze slim inzet voor je winkel of bedrijf, helpen ze je ook aan een hogere omzet!

Een ballondecoratie is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, om bij iedere gelegenheid op een passende manier te stralen. Maar voor een echt goed resultaat is het vaak niet genoeg om simpelweg maar wat ballonnetjes op te hangen. Ook is er best een behoorlijk verschil in kwaliteit tussen de ene ballon en de andere. Als je alleen maar op de prijs let en de goedkoopste ballonnen gebruikt, wil dat nog wel eens tot teleurstellingen leiden. Daarom is het goed om erover na te denken wat je wilt bereiken, maar natuurlijk ook wat je maximaal aan ballonnen wilt uitgeven.

Ballonnen voor één dag

Even voor de duidelijkheid: op zich hoeft er helemaal niks mis te zijn met goedkope ballonnen. Vaak zijn die prima voor feestjes en partijtjes. Die duren per slot van rekening meestal toch niet langer dan een dag, waarna de ballonnen alweer opgeruimd kunnen worden. Waarom zou je dan kiezen voor een duurdere kwaliteit?

Professionaliteit en kwaliteit: een goede eerste indruk

Gaat het echter om de uitstraling van je bedrijf, dan ligt het voor de hand om wél op de kwaliteit te letten en daar als het moet ook wat meer voor te betalen. Voor een ondernemer is de eerste indruk die je maakt immers goud waard. Als je aan de buitenborden van je winkel of bedrijf ballonnen hangt in kleuren die niet passen bij je huisstijl, of die er wat armoedig uitzien, dan straalt je niet de professionaliteit en kwaliteit uit waarmee je klanten zou kunnen trekken. Een gemiste kans!

Bedenk iets om te vieren, als reclame!

Je doet er toch alles aan om de omzet van je bedrijf te verhogen? Je plaatst her en der advertenties, zorgt voor een goede website, onderhoudt je netwerk en bezoekt beurzen. Allemaal heel goed en belangrijk. Maar bedenk ook eens iets om te vieren: bijvoorbeeld een (her)opening, het begin van een seizoen, een nieuwe collectie of een zoveel-jarig bestaan.

Trek klanten met een ballonnenboog

Verzin hier vervolgens een leuke actie bij, om je klanten te laten meeprofiteren van je feestje, en laat dit alles dan maar eens lekker opvallen met een mooie ballonnenboog voor de deur! Denk er een rode loper bij en het feest is compleet. Zelfs voorbijgangers die van niets weten, zullen nieuwsgierig worden en graag eens binnen komen kijken. Daar pluk je als ondernemer de vruchten van, want kijkers worden vaak kopers. En dan verdient zo’n ballonnenboog zichzelf binnen een mum van tijd terug!

Een feestelijke ballondecoratie

Dus… wat je ook te vieren hebt, bezuinig nooit op zoiets als ballonnen om de feestelijke sfeer te verhogen. Laat Ballonnenboog.nu meedenken over een feestelijke ballondecoratie die perfect past bij de gelegenheid, bij je winkel of bedrijf, én bij je budget. Wij adviseren je graag en kunnen je helpen aan de meest originele ‘kunstwerken’ gemaakt van ballonnen, om de gewenste aandacht te trekken voor je zaak. Je zult zien dat er heel wat meer mogelijk is dan een simpel trosje ballonnen aan touwtjes of op stokjes. Standaard of op maat, kom gerust eens bij ons langs om ideeën op te doen! Want zonder ballonnen geen feest, vinden wij…

Vind je het een leuk artikel?